• New
Star Wars Darth Vader Lightsaber Skaber Sketch - Тениска с къси ръкави за възрастни - персонализирано -бели

Star Wars Darth Vader Lightsaber Skaber Sketch - Тениска с къси ръкави за възрастни - персонализирано -бели

Rating 
BGN 7.80

Налично
Налично за поръчка

Официални стоки на Междузвездни войни
Тениски на Star Wars Darth Vader за момчета, момичета, мъже и жени; Мъжки тениски на Дарт Вейдър; Тениски за жени в Дарт Вейдър; Детски тениски на Дарт Вейдър; Тениски на Star Wars за ръба на Galaxy; Darth Vader Hoodies; Тениски на Star Wars за семейство; Скица
Други злодеи може да идват и си отиват, но маската и заплахата на Дарт Вейдър са завинаги Този официален дизайн на Междузвездни войни и качулка представя страховития тъмен господар на ситката на Галактическата империя, поразително представен като проницателна скица на писалка и маркер на фона на решетъчни линии, със светлинния си острие, оцветено в червено и „Дарт Вейдър“ подписан отдолу. Насочете се към Disneyland или Walt Disney World? Пригответе се за ръба на Galaxy с тройник на Междузвездни войни, който е идеален за съвпадение с приятели и семейство.
Предлага се в тениска за възрастни и деца, първокласна тениска, тройник с дълъг ръкав и качулка.
Магия в детайлите. Екранно изкуство. 100% памук преди рунки. Кратки вградени ръкави. Врат на екипажа. 3/4 "сплетена с ребра яка. Залепени шевове за шия и рамо за издръжливост. Две игла подгънати ръкави и дъна няма да се разгадаят. Този артикул не може да бъде изпратен в международен план или извън 50-те САЩ. Той може да бъде изпратен само на физически адрес, а не до P. Box, APO или FPO адрес. Моля, разрешете 2-3 седмици за доставка . Всяка поръчка е Отпечатани при покупка и считани за персонализирани. Поради уникалния характер на тези елементи, персонализираните артикули не могат да бъдат върнати или обменяни, освен ако не са повредени или дефектни.

Към свойства

Най-добри оферти в категория