• New
Зареждане на тухли 4USB 3.1A Смартфон зарядно зарядно устройство Портатим мобилен телефон Бързо зарядно за зарядно зарядно устройство за мобилен телефон Аксесоари с ?

Зареждане на тухли 4USB 3.1A Смартфон зарядно зарядно устройство Портатим мобилен телефон Бързо зарядно за зарядно зарядно

Rating 
BGN 1.67

Налично
Налично за поръчка

Материал : ABS материал Напрежение и ток : AC100-240 V 5060 Hz 0. Изход на продукта : 12 V-1. 1 * Адаптер за зареждане на зареждане на заряд с набор от зарядни шнур 7 Edge Chargers Бързо зареждащо зарядно зарядно устройство Ultra Tab S3 Порт за зареждане Мулти-порт : Зарядното устройство има множество портове за зареждане, което може ефективно да реши проблема с недостатъчните портове за зареждане и да поддържа няколко устройства заредени бързо. Това е добър избор за зареждане на умни устройства. Зарядно за Android тип C Dual Type C Base C Type C Бързо зарядно устройство и кабел EP-TA300 CWEGUS C до C Charger. Универсална съвместимост : Подходящ за смартфони с много марка, без хардуерни конфликти, зареждането няма да навреди на машината. Телефон безжично зареждане адаптер осветление порт Бързо зарядно зарядно зарядно устройство EP-TA800 XWEGWW Зареждащи кабели за Android телефони с щепсел за стена. Интелигентно зареждане : Вградено множество защита и интелигентна идентификационна технология, интелигентно разпределение на текущото, автоматично спиране на зареждане след пълно, за да се гарантира нормалната работа на устройството. Продължаващата висока мощност на мощност ще се нагрее, но в рамките на нормални граници. Адаптер за зареждане за Android телефони Android Phone Charger с щепсел за стенна през нощта SBG6580 Раздел за захранване на захранване S3 зареждащ порт Тип C към адаптер за стена. Преносимо : Лекото, стилно и компактно зарядно за стена е лесен за използване, лесен за свързване и зареждане на вашите устройства. Двойни кубчета за зареждане за зареждане за телефон Допълнителен щепсел стена 12 Стенни брадавици щепсел за адаптер за телефон. Извишен външен вид : прост дизайн, без допълнителни линии, деликатна текстура. Това е продукт с качество и външен вид. Бързи кабели за зареждане за телефони с Android Android Chargers S7 зареждащ кабел Бързо зареждане с адаптер за батерии за зарядно устройство за стена тип C бързо.

Към свойства

Най-добри оферти в категория